Om Min-Hobby

Kreativitet har altid været en stor del af mit liv på mange forskellige måder. Jeg har blandt andet skrevet digte, malet oliemalerier, tegnet, lavet sølvsmykker, hæklet små dyr og jule-/påskepynt, strikket og lavet kort af karton med pyntMange sjove ting er kommet ud af det gennem årene. Jeg elsker også at blive inspireret af andres ideer.

Gennem de senere år har jeg fundet stor glæde ved die cut og embossingfolders (også kaldet skæreskabeloner og prægeplader), som jeg synes gør sig godt på kort. Jeg bruger gerne 3D-skumpuder for at give kortet en 3D-effekt. Jeg er desuden stor fan af de små kuverter på et kort til pengegave eller en ønskeseddel på indbydelsen. Og æskekortene hvor man kan vælge at lade siderne falder ned når man tager låget af. Der er så mange forskellige måder at lave æskekort på. I kategorien "inspiration" bliver der løbende lagt ting til... ja, inspiration.

Jeg håber at du finder noget spændende her på siderne og måske får du selv lyst til at dele dine ting med os andre. Du er altid velkommen til at sende mig billeder eller gode idéer på webshop@min-hobby.dk, så lægger jeg det ud til inspiration for andre. 

God fornøjelse!

#Detblirflot